Sari la conținut

Dream Fish SRL este o companie cu capital 100% românesc, cu sediul social în București, care activează încă din 2011 pe piața Acvaculturii.

Importăm furaje extrudate pești, icre embrionate păstrav și echipamente piscicultură din țări precum Italia, Danemarca, Germania și Austria, și suntem distribuitor autorizat exclusiv al Skretting, numarul 1 mondial în producția de hrană pentru pești și creveți, și al AquaSearch , unul dintre cei mai mari producători de icre embrionate păstrăv din lume.

Încă de la înființare, am reușit să câstigam rapid sute de clienți, păstrăvării importante de stat și ferme piscicole particulare, care ne-au rămas alături datorită profesionalismului și calității ireproșabile a produselor pe care le oferim.

Companie premiată

Din 2014 suntem în topul Microintreprinderilor din domeniul Acvacultură în ape dulci , potrivit Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, iar din 2015 ne clasăm pe locul 1 în Top Afaceri România,  în domeniul Pescuit și acvacultură.

Respectăm toate reglementările în domeniu fiind inregistrați în Registrul Importatorilor Intracomunitari și ne desfășurăm activitatea în cele mai sigure condiții pentru mediul înconjurător. Produsele noastre dețin buletin de analize la zi,  iar depozitarea acestora se face doar cu Autorizație Sanitar-Veterinară

Hrana granulată pentru pești, echipamentele, tratamentele și dezinfectanții sunt depozități în condiții optime în stoc. Icrele embrionate vin pe comandă, la cerere, și dețin certificat de garanție și control al calității.


Specialiști în domeniu

Echipa noastră este formată din specialiști cu studii și experiență, ingineri piscicoli, absolvenți de Piscicultură și Acvacultură, participanți la numeroase cursuri și training-uri în domeniu.

Aceștia dețin experiență în Salmonicultură, Ciprinicultură (creșterea crapului), Nutriția și Alimentația Peștilor, Botanică și Zoologie Acvatică, Reproducție, Ihtiopatologie și Ihtiologie, dar și activitate practică în teren.

S.C DREAM FISH S.R.L.
Tel: +4 0752 207 966
Email: office@dreamfish.ro
Magazin online: https://magazin.dreamfish.ro/

hrana pastrav

Companie premiată

Dream Fish este o companie multipremiată pe plan local şi naţional, obţinând ani la rând Locul 1 în Top Afaceri România, în domeniul Pescuit şi Piscicultură, precum şi Locul 1 în Top 10 Companii din Bucureşti, în domeniul Acvacultură în Ape Dulci.


Branduri renumite

Colaborăm cu branduri recunoscute pe plan internaţional, cu decenii şi chiar secole de expertiză în domeniul piscicol. Skretting este în prezent numărul 1 mondial în producţia de furaje pentru peşti, iar Aqua Searh se află în top 3 lideri mondiali în producţia de icre embrionate.


Consultanță gratuită

Oferim consultanţă gratuită în domeniul piscicol pentru toţi pasionaţii, amatori sau experimentaţi, de creşterea şi dezvoltarea peştilor. Toate sfaturile vor fi oferite de ingineri piscicoli, expert în domeniu, cu studii numeroase şi bine aprofundate la activ.


Soluții complete

Gama noastră de servicii în piscicultură reuneşte toate ramurile acestui domeniu. Dream Fish este în prezent singura companie pe plan naţional care oferă toate serviciile şi produsele pentru creşterea peştilor.


MISIUNE

Misiunea noastră, încă din 2011, este de a ajuta fermierii piscicoli din România, prin produsele și serviciile noastre de top, să crească specii de pești de cea mai bună calitate, care ajung apoi în consum.

Garantăm astfel toată încrederea, pregătirea, experiența și pasiunea întregii echipe.

VIZIUNE

Suntem singura companie din România care oferă servicii complete de piscicultură. Ne dorim să fim prima opțiune a fermierilor piscicoli privind toate produsele și serviciile noastre: hrană pentru pești, icre păstrăv, echipamentele de transport și măsurarea parametrilor apei, antibiotice pentru pești și dezinfectanți pentru bazine și incubatoare, consultanță de specialitate privind bolile peștilor, incubație icre.

De asemenea, vizăm să rămânem în topul firmelor din țară și din București privind activitatea noastră în domeniul pisciculturii.

VALORI

Profesionalism – Suntem eficienți și responsabili cu fiecare client și partener, pentru a le câștiga încrederea și pentru o colaborare de durată.

Excelență – Oferim produse premium, cu renume mondial și cu tradiție și ani mulți de cercetare în acvacultură. În plus, suntem pe primul loc în topul companiilor din domeniu și oferim satisfacție clienților ca partener de nădejde.

Pasiune – Împărtășim întru totul munca și dăruirea clienților pentru piscicultură, ca urmare a pregătirii noastre.

Experiență – Deținem experiența lucrului cu oamenii direct responsabili de păstrăvării și suntem mereu la curent cu noutățile.

Diversitate – Oferim o gamă variată de produse din multe categorii ce țin de creșterea și reproducerea peștilor.