Sari la conținut
Prima pagină » Despre noi

Despre noi

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

[row]
[span7]

Istoric

Dream Fish SRL, companie cu capital 100% românesc, cu sediul social în București, care activează încă din 2011 pe piața Acvaculturii.

Importăm furaje extrudate pești, icre embrionate păstrăv și echipamente piscicultură din țări precum Italia, Danemarca, Germania și Austria. Suntem distribuitor autorizat exclusiv al Skretting, numarul 1 mondial în producția de hrană pentru pești și creveți. Și distribuitor autorizat al AquaSearch, unul dintre cei mai mari producători de icre embrionate păstrăv din lume.

Încă de la înființare, am reușit să câstigam rapid sute de clienți care ne-au rămas alături datorită profesionalismului și calității ireproșabile a produselor pe care le oferim.

Din 2014 suntem în topul Microintreprinderilor din domeniul Acvacultură în ape dulci, potrivit Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, iar din 2015 ne clasăm pe locul 1 în Top Afaceri România,  în domeniul Pescuit și acvacultură.

Suntem inregistrați în Registrul Importatorilor Intracomunitari și ne desfășurăm activitatea în cele mai sigure condiții pentru mediul înconjurător. Produsele noastre dețin buletin de analize la zi,  iar depozitarea acestora se face doar cu Autorizație Sanitar-Veterinară.

Hrana granulată pentru pești, echipamentele, tratamentele și dezinfectanții sunt depozitați permanent în condiții optime în stoc, iar icrele embrionate vin pe comandă, la cerere, și dețin certificat de garanție și control al calității.

Echipa noastră este formată din specialiști dedicați și pasionați de munca lor, absolvenți ai Facultății de Zootehnie, Specializarea Piscicultură. Specialiști în Salmonicultură, Ciprinicultură (creșterea crapului), Nutriția și Alimentația Peștilor, Botanică și Zoologie Acvatică, Reproducție, Ihtiopatologie și Ihtiologie, dar și activitate practică.

S.C DREAM FISH S.R.L.

Str. Basmului 2-4, Sector 6, Bucuresti

Reg. com.: J40/11358/2011

CIF: RO29134450

IBAN: RO68BACX0000000898872000

Banca: UNICREDIT BANK

Contact

Tel: +40752207966

Email:  office@dreamfish.ro

[row_fluid][span4]

[/span4][span4]

[/span4][span4]

diploma 2017

[/span4][/row_fluid][row_fluid][span4]

[/span4][span4]

Diploma 2014-2

[/span4][/row_fluid]
[spacer]

[/span7]
[span1][/span1]
[span4]

De ce noi

[accordions]
[accordion title=”Companie premiată” visible=”yes”]

Suntem o companie multipremiată pe plan local şi naţional, obţinând Locul 1 în Top Afaceri România încă din 2015, în domeniul Pescuit şi Piscicultură pentru sectorul 6, precum şi Locul 1 în Top 10 Companii din Bucureşti, în domeniul Acvacultură în Ape Dulci.

[/accordion]
[accordion title=”Branduri renume mondial”]

Colaborăm cu branduri recunoscute pe plan internațional, cu decenii de expertiză în domeniul piscicol, precum Skretting, în prezent numărul 1 mondial în producţia de furaje pentru peşti, şi AquaSearch, companie aflată în top 3 lideri mondiali în producţia de icre embrionate.

[/accordion]
[accordion title=”Consultanţă gratuită”]

Oferim consultanţă gratuită în domeniul piscicol pentru toţi pasionaţii, amatori sau experimentaţi, de creşterea şi dezvoltarea peştilor. Toate sfaturile vor fi oferite de un inginer piscicol, expert în domeniu, cu studii de specialitate și activitate în teren.

[/accordion]
[accordion title=”Servicii complete de piscicultură”]

Gama noastră de servicii în piscicultură reuneşte toate ramurile acestui domeniu. DreamFish este, în prezent, singura companie pe plan naţional care oferă servicii şi produse de top pentru creşterea peştilor.

[/accordion]
[/accordions]

[spacer]

[/span4]
[spacer]

[span3]

Misiune

Misiunea noastră este de a ajuta fermierii piscicoli din România, prin produsele și serviciile noastre de top în domeniul Acvaculturii, să crească specii de pești de cea mai bună calitate, care ajung apoi în consum, pe mesele românilor și pentru export.

Garantăm astfel toată încrederea, pregătirea, experiența și pasiunea întregii echipe.

[spacer]

[/span3]
[span1][/span1]
[span3]

Viziune

Oferim servicii complete de piscicultură și ne dorim să fim prima opțiune a fermierilor piscicoli privind toate produsele și serviciile noastre. Oferim hrană pentru pești, icre păstrăv, echipamentele de transport și măsurarea parametrilor apei, antibiotice pentru pești și dezinfectanți pentru bazine și incubatoare.

De asemenea, vizăm să rămânem în topul firmelor din țară și din București privind activitatea noastră în domeniul pisciculturii.

[spacer]

[/span3]
[span1][/span1]
[span3]

Valori

Profesionalism – Tratăm fiecare client și partener în mod responsabil, pentru a le câștiga încrederea și pentru o colaborare de durată.
Excelență – Oferim produse premium, cu renume mondial și cu tradiție și ani mulți de cercetare în acvacultură. Suntem pe primul loc în topul companiilor din domeniu și oferim satisfacție clienților că suntem un partener de nădejde.
Pasiune – Împărtășim întru totul munca și dăruirea clienților pentru piscicultură, ca urmare a specializării noastre în domeniu.
Experiență – Deținem experiența lucrului cu oamenii direct responsabili de păstrăvării și suntem mereu la curent cu noutățile.
Diversitate – Oferim o gamă variată de produse din multe categorii ce țin de creșterea și reproducerea peștilor.

[/span3]
[/row]

[/mp_span]

[/mp_row]

Lasă un răspuns