Despre noi

Istoric

Suntem Dream Fish SRL, o companie cu capital 100% românesc, cu sediul social în București, care activează încă din 2011 pe piața Acvaculturii.

Importăm furaje extrudate pești, icre embrionate păstrav și echipamente piscicultură din țări precum Italia, Danemarca, Germania și Austria, și suntem distribuitor autorizat exclusiv al Skretting, numarul 1 mondial în producția de hrană pentru pești și creveți, și al AquaSearch, unul dintre cei mai mari producători de icre embrionate păstrăv din lume.

Încă de la înființare, am reușit să câstigam rapid sute de clienți, păstrăvării importante de stat și ferme piscicole particulare, care ne-au rămas alături datorită profesionalismului și calității ireproșabile a produselor pe care le oferim.

Din 2014 suntem în topul Microintreprinderilor din domeniul Acvacultură în ape dulci, potrivit Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, iar din 2015 ne clasăm pe locul 1 în Top Afaceri România,  în domeniul Pescuit și acvacultură.

Respectăm toate reglementările în domeniu fiind inregistrați în Registrul Importatorilor Intracomunitari și ne desfășurăm activitatea în cele mai sigure condiții pentru mediul înconjurător. Produsele noastre dețin buletin de analize la zi,  iar depozitarea acestora se face doar cu Autorizație Sanitar-Veterinară.

Hrana granulată pentru pești o depozităm în condiții optime în stoc, iar icrele embrionate, echipamentele, tratamentele și dezinfectanții vin pe comandă, la cerere, și dețin certificat de garanție și control al calității.

Echipa noastră este formată din specialiști cu studii și experiență, dedicați și pasionați de munca lor, iar administratorul firmei este Andrei Gavril, inginer piscicol, absolvent de Știinte Agronomice și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, Facultatea de Zootehnie, Specializarea Piscicultură, Promoția 2008. Specialist în Salmonicultură, Ciprinicultură (creșterea crapului), Nutriția și Alimentația Peștilor, Botanică și Zoologie Acvatică, Reproducție, Ihtiopatologie și Ihtiologie, acesta deține și o importantă experiență în domeniu, inclusiv activitate în teren.

S.C DREAM FISH S.R.L.

Str. Basmului 2-4, Sector 6, Bucuresti

Reg. com.: J40/11358/2011

CIF: RO29134450

IBAN: RO68BACX0000000898872000

Banca: UNICREDIT BANK

Contact

Tel: +40752207966

Email:  office@dreamfish.ro

diploma 2017

Diploma 2014-2

De ce noi

DreamFish este o companie multipremiată pe plan local şi naţional, obţinând Locul 1 în Top Afaceri România 2015, în domeniul Pescuit şi Piscicultură pentru sectorul 6, precum şi Locul 2 în Top 10 Companii din Bucureşti 2014, în domeniul Acvacultură în Ape Dulci.

Colaborăm cu branduri recunoscute pe plan internaţional, cu decenii şi chiar secole de expertiză în domeniul piscicol, precum Skretting, în prezent numărul 1 mondial în producţia de furaje pentru peşti, şi Aqua Search, companie aflată în top 3 lideri mondiali în producţia de icre embrionate.

Oferim consultanţă gratuită în domeniul piscicol pentru toţi pasionaţii, amatori sau experimentaţi, de creşterea şi dezvoltarea peştilor. Toate sfaturile vor fi oferite de un inginer piscicol, expert în domeniu, cu studii numeroase şi bine aprofundate la activ.

Gama noastră de servicii în piscicultură reuneşte toate ramurile acestui domeniu. DreamFish este în prezent singura companie pe plan naţional care oferă toate serviciile şi produsele pentru creşterea şi dezvoltarea peştilor.

Misiune

Misiunea noastră pe care ne-am propus-o încă din 2011 este de a ajuta fermierii piscicoli din România prin produsele și serviciile noastre de top în domeniul Acvaculturii, să crească specii de pești de cea mai bună calitate, care ajung apoi în consum, pe mesele românilor și chiar la export.

Garantăm astfel toată increderea, pregătirea, experiența și pasiunea intregii echipe.

Viziune

Suntem singura companie din România care oferă servicii complete de piscicultură și ne dorim să fim prima opțiune a fermierilor piscicoli privind toate produsele și serviciile noastre: hrană pentru pești, icre păstrăv, echipamentele de transport și măsurarea paramentrilor apei, antibiotice pentru pești și dezinfectanți pentru bazine și incubatoare, consultanță de specialitate privind bolile peștilor, incubație icre etc.

De asemenea, vizăm să rămânem  în topul firmelor din țară și din București privind activitatea noastră în domeniul pisciculturii.

Valori

Profesionalism - Suntem onești, eficienți și responsabili cu fiecare client și partener, pentru a le câștiga încrederea și pentru o colaborare de durată.
Excelență - Oferim produse premium, cu renume mondial și cu tradiție și ani mulți de cercetare în acvacultură. În plus, suntem pe primul loc în topul companiilor din domeniu și oferim satisfacție clienților că suntem un partener de nădejde.
Pasiune – Împărtășim întru totul munca și dăruirea clienților pentru piscicultură, ca urmare a pregătirii noastre.
Experiență – Deținem experiența lucrului cu oamenii direct responsabili de păstrăvării și suntem mereu la curent cu noutățile.
Diversitate - Oferim o gamă variată de produse din multe categorii ce țin de creșterea și reproducerea peștilor.