Sari la conținut
Prima pagină » Furaje pești » Furaje păstrăv

Furaje păstrăv

Furaje de păstrăv speciale pentru nutriţia evolutivă a peştilor

Păstrăvul este o specie de peşti excepţională, nu datorită doar gustului excelent, ci şi modului său de viaţă. În mod natural, acest peşte creşte în apele de munte, cu o temperatură mai scăzută a apei. Are o musculatură foarte bine dezvoltată, care îi permite să înoate cu mare rapiditate în amonte.

Acest peşte nu se găseşte doar în mediul său natural, ci şi în zone amenajate special de om numite păstrăvării. În aceste ferme piscicole, păstrăvii trebuie hraniţi eficient, cu furaj de păstrăv special creat. Aceste tipuri de furaje au ingrediente necesare creșterii optime a peştilor din crescătorii, amestecuri echilibrate de faină, grăsimi şi proteine.

Care sunt tipurile principale de furaje Skretting pentru păstrăv?

DreamFish, companie ce oferă soluții de top pentru piscicultură, pune la dispoziţia fermierilor piscicoli furaje pentru păstrăv, pentru toate etapele de creștere. Distribuitor autorizat în România pentru Skretting, lider mondial în producția de hrană extrudată, furajele de peşti sunt produse la cele mai înalte standarde europene. Astfel, hrana de pastrăvi Skretting este recomandată mai ales pentru această specie. Fiindcă există mai multe tipuri de furaje pentru păstrăvi la preţuri avantajoase, DreamFish oferă piscicultorilor următoarele tipuri de produse:

  • Furaj de păstrăv pentru pornirea procesului de hranire a puieţilor de păstrăv
  • Furaj pentru păstrăv pentru etapa de pre-creştere sub formă de minipelete
  • Granule pentru păstrăv pentru peştii care depăşesc 15 g şi care sunt ţinuţi în condiţii de fermă non-intensive
  • Hrană de păstrăv pentru creşterea şi îngrăşarea peştelui
  • Mâncare de păstrăv pentru pigmentarea acestuia, pentru păstrăvul somonat
  • Furaje de păstrăv pentru creşterea reproducătorilor de păstrăv şi pentru optimizarea etapei de reproducere

Fiecare dintre aceste categorii de furaje pentru păstrăv, precum şi cele pentru sturion sau crap, sunt distribuite de către compania noastră tuturor piscicultorilor pasionaţi şi profesionişti.