Sari la conținut
Prima pagină » Furaje pești » Furaje sturion

Furaje sturion

Care sunt cele mai importante furaje pentru sturioni din oferta Dream Fish?

În calitate de distribuitor autorizat pentru România al producătorului de renume internaţional Skretting, oferim furaje sturion clienţilor noştri de cea mai bună calitate, ideale pentru creştere și reproducere. Furajele extrudate pentru sturion, pe care le comercializăm, sunt:
  • Protec, hrană pentru peştii din familia sturionilor, dar şi pentru numeroase alte specii de peşti de crescătorie. Este un furaj de bază, sub formă de granule, care se administrează de la primele stadii de creștere.
  • Alterna Sturgeon, furaj pentru peşti complet, extrudat pentru hrana sturionilor, ajutând în procesul de creştere al acestora.
  • Vitalis Sturgeon, furaj de peşti special pentru reproducătorii din familia sturionilor. Compania Skretting recomanda acest tip de hrană de peşti pentru sturionii femele, de la începutul vitelogenezei.
Garantăm că furajele Skretting pentru sturioni sunt atent concepute pentru a fi utilizate în producția de icre negre. Sturionii din fermele piscicole vor avea parte de un proces optim de creştere şi de reproducere.

Furaje pentru peştii din categoria sturioni, ideale pentru maximizarea procesului de creştere

Sturionii sunt o familie de peşti foarte căutată pentru carnea lor deosebită. Tendinţa acestor peşti este să migreze, pentru a se hrăni sau pentru a-şi depune icrele, în fluviile aferente mărilor pe care le populează. Printre cele mai cunoscute specii din această familie de sturioni sunt morunul, nisetrul, păstruga şi cega. Supraexploatarea sturionilor, care oferă, în afara de carnea lor, şi celebrele icre negre, a dus la o rărire a populaţiei de specii, iar fermele piscicole sunt, astăzi, soluţia pentru creşterea şi dezvoltarea lor. Pentru ca acest proces să fie unul eficient, este necesară hrănirea sturionilor cu furaje de peşti speciale, preparate din ingrediente în proporţii bine-calculate, în funcţie de etapa de dezvoltare în care se află. Având un conţinut diferit de proteine şi grăsimi, furajele pentru sturioni sunt special concepute pentru toate etapele de creștere.