Sari la conținut
Prima pagină » Furaje pești

Furaje pești

Skretting Italia este lider mondial în producția de furaje pentru peşti şi creveţi de cea mai bună calitate, concepute dupa ani de studii şi cercetări în domeniu piscicol. Astăzi, Skretting are peste 3.400 de angajaţi în întreaga lume, pasionaţi de acvacultură, şi produce anual peste 1,8 milioane de tone de hrană pentru 60 de specii de peşti de crescătorie şi creveţi, pentru toate etapele de creştere, de la puiet, la reproducători. Skretting Italia îşi comercializează produsele în peste 40 de ţări, iar în România hrana se distribuie exclusiv prin Dream Fish SRL, în calitate de reprezentant autorizat.

Furaje de peşti ideale pentru hrănirea optimă a speciilor acvatice

Peştele este o sursă foarte importantă de substanţe nutritive şi este recomandat pentru consum des de foarte mulţi medici. Motivele sunt numeroase: carnea de peşte este mult mai sănătoasă decât multe dintre tipurile de carne de la animale precum porcul, vita, oaia sau chiar păsările, care sunt recunoscute pentru carnea lor slabă. Desigur, carnea de peşte este sănătoasă doar în anumite condiţii, iar unul dintre aspectele importante pentru siguranţa consumului acesteia este hrana peştilor. Furajele de peşti sunt nişte amestecuri speciale din faina, uleiuri şi proteine speciale, având în componenţa procente bine calculate de proteine şi grăsime, fiind recomandate pentru anumite stadii de dezvoltare ale peştilor, precum şi pentru anumite specii de peşti, în parte. Furajele de peşte sunt extrem de importante pentru dezvoltarea tuturor peştilor de crescătorie, iar ingredientele lor contribuie la transformarea cărnii de peşte într-un aliment ideal pentru nutriţia umană.

In ce constă oferta noastră de hrană pentru peşti?

În cadrul companiei noastre, DreamFish, unde oferim soluţii complete şi eficiente pentru piscicultură, orice client poate găsi şi o ofertă foarte avantajosă pentru furaje de peşti. Noi oferim furaje de peşti specializate pe anumite specii, şi anume:

Furaje pentru crap speciale pentru acest peşte de apă dulce, faimos pentru carnea sa extrem de gustoasă şi pentru dimensiunile destul de mari la care evoluează Furaje de păstrăv ideale pentru aceşti peşti de apă de munte, care au o carne deosebită de a tuturor celorlalţi peşti, pentru că această specie acvatică este antrenată să urce în amonte cu o rapiditate fantastică Furaje de sturion pentru morun, nisetru, păstrugă şi cegă, în special pentru morun, care este recunoscut pentru dualitatea sa, ca peşte de apă dulce şi apă sărată

În cadrul companiei noastre, DreamFish, furajele de peşti sunt de cea mai bună calitate si de la producători de renume pe plan internaţional, precum Skretting, pentru care am devenit distribuitori autorizaţi în România din luna octombrie 2012. Hrana pentru peşti este vitală pentru sănătate, iar DreamFish asigură, prin oferta sa, nutriţia optimă a speciilor menţionate, oriunde în ţară.