Sari la conținut
Prima pagină » Furaje pești » Furaje crap

Furaje crap

Care sunt cele mai recomandate tipuri de hrană pentru  crap de la Dream Fish?

Crapul are nevoie de furaje pentru peşti speciale pentru stadiul lor de evoluţie. Aceste furaje peşti Skretting, special adaptate crapului, sunt:

  • Classic K, furaj extrudat foarte apreciat, special pentru aşa numiţii peşti de apă caldă, precum crapul. Au un procent mediu de proteine şi unul scăzut de grăsime, scufundător sau plutitor.
 

  • Protec, furajul de bază al companiei Skretting, un tip de hrană pentru peşti, ideală pentru mai multe specii de peşti. Administrarea acestui tip de furaje poate începe chiar cu puieţii de doar 5 grame.
 

Furaje pentru crap ideale pentru o dezvoltare optimă

Specia crap este extrem de iubită de către români, pentru carnea lor dulce și gustoasă. Pentru a ajunge pe mesele românilor, însă, este necesar ca orice crap de crescătorie să fi fost hrănit cu furaje special concepute, pentru ca procesul său de dezvoltare să se fi desfăşurat complet.

Fermierii piscicoli pot cumpăra de acum furaje pentru peşti de cea mai bună calitate, precum cele Skretting, renumite mondial. Compania noastră este specializată în a oferi cele mai bune tipuri de furaje pentru peşti. Din acest motiv, Skretting garantează echilibrul perfect între ingredientele acestor furaje pentru peşti, care constau în procente diferite de proteine şi grăsimi, în funcţie de etapa lor de dezvoltare.