Sari la conținut
Prima pagină » Echipamente piscicultură » Oxigenometre și PH-metre

Oxigenometre și PH-metre

Oxigenometre și pH-metre profesionale Milwaukee în stoc, pentru măsurarea parametrilor apei din iazuri și bazine piscicole. Rezistente și ușor de folosit în creșterea intensivă a păstrăvului și a sturionului. În iazuri și acvarii, dar și în tratamentul apei de consum și al apei menajere.

Uşurinţa de utilizare şi preţul accesibil al ph-metrelor și oxigenometrelor piscicole au făcut ca fermierii, inginerii piscicoli sau medici veterinari să poată efectua măsurători precise de pH sau oxigen la faţa locului.

Menținerea calității efectivului de pește depinde în mod considerabil de o cantitate constantă de oxigen dizolvat (O2) în apa bazinului de creștere. Cantitatea de oxigen dizolvat se modifică în fiecare sezon. Aceasta poate varia de la un optim de 7-8 mg/l vara până la un maximum de 10 mg/l iarna.

Dacă cantitatea de oxigen dizolvat scade sub o limită critică de 4-5 mg/l, peștii pot muri rapid. Prin urmare, piscicultorul trebuie să monitorizeze regulat cantitatea O2 dizolvat din apă, cât și ph-ul, cu oxigenometre și pH-metre profesionale.

Important! Toate echipamentele vin calibrate și sunt gata de folosit.