Puiet păstrăv

DreamFish vă pune la dispoziţie puiet de păstrăv curcubeu şi puiet de păstrăv fântănel, la dimensiuni de la 5 g şi până la 50-60 g. Puietul de peşte se livrează în bazine de transport, din fermele salmonicole din România, provenind din icre embrionate de import, din exemplare atent selecţionate, fără boli şi paraziţi, cu imunitate crescută şi rezistenţi la factori de stres.

În afară de puietul de păstrăv, ocazional, avem de vânzare şi puiet de sturioni (puiet de nisetru, puiet de morun, puiet de cegă, puiet de păstrugă) şi puiet de salău, puiet de biban european, puiet de stiucă.

Puietul de peşte variază ca disponibilitate în funcţie de perioadă, iar preţul diferă ţinând cont de gramaj / bucată şi catitatea totală.

Sursă foto S1


Puiet de păstrăv de toate dimensiunile pentru orice crescătorie piscicolă

Puietul de peşte este prima fază de dezvoltare a speciilor acvatice care supravieţuiesc procesului de evoluţie din stadiul de icre. Puietul de păstrăv este extrem de important, atât pentru colonizarea crescătoriilor, precum păstrăvăriile, pentru că asigură un flux eficient în popularea echilibrată a fermelor piscicole. Desigur, puietul de păstrăv este un nume generic pentru viitorii păstrăvi maturi, pentru că, în general, sunt comercializaţi încă de la o greutate extraordinar de mică, începând cu valoarea de 1 gram. Compania noastră, DreamFish, pune la dispoziţia oricărei ferme piscicole care doreşte o ofertă pentru puiet de păstrăv de vânzare, o gamă foarte variată de puiet de peşte, de orice dimensiune dorită, livrat din fermele noastre salmonicole. Evident, există şi posibilitatea ca cererea pentru puietul de peşte să nu corespundă cu stocul nostru, în acest caz având posibilitatea de a le oferi clienţilor noştri puiet de peşte de vânzare de la ferme piscicole partenere din afara graniţelor ţării.

Ce specii de puiet de peşte le oferim clienţilor DreamFish?

Chiar dacă noi, cei de la DreamFish, suntem specializaţi în a oferi puiet de păstrăv de orice dimensiune, avem, de asemenea, o ofertă foarte avantajoasă şi pentru alte specii de puiet de peşte de vânzare. Ne mândrim cu faptul că avem puiet de păstrăv la preţ foarte avantajos faţă de piaţa concurentă şi că oferim, în general, servicii piscicole complete, un lucru unic în România, în acest domeniu. Clienţilor noştri le stăm la dispoziţie cu următoarele specii de puiet de peşte de vânzare:

  • Puiet de păstrăv care constă în mai multe specii precum puiet de păstrăv curcubeu, păstrăv fântânel sau păstrăv indigen
  • Puiet de sturion, printre care se numără morunul şi nisetrul, precum şi cega, păstruga, bester sau sturionul siberian
  • Puiet de peşte de apă dulce, precum puiet de şalău, puiet de biban european, puiet de ştiucă, puiet de caras, puiet de somn, precum şi numeroase alte specii, în funcţie de cerere

DreamFish le propune tuturor piscicultorilor pasionaţi o ofertă excelentă în materie de puieţi de peşte, în special puiet de păstrăv, dar şi puiet de peşte din alte specii, precum cele menţionate mai sus. Fermele piscicole au, astfel, în compania DreamFish, garanţia unui partener de încredere cu produse la standarde europene!