Sari la conținut
Prima pagină » Echipamente piscicultură

Echipamente piscicultură

Echipamente profesionale

În piscicultură, aerarea apei este de o importanță vitală. Pe lângă furaje, peștii, fie că vorbim despre păstrăv, sturion sau crap, au nevoie de oxigen. Acesta este furnizat apei sub formă de bule de aer de către echipamentele piscicole profesionale, cum sunt cele din portofoliul nostru.

Într-o păstrăvărie, însă, un aerator piscicol are mai multe avantaje. Ține anumiți paraziți departe de pești sau creează un mediu de viață mai prietenos termic. Acesta presupune o temperatură, condiții și cantitate de oxigen avantajoase.

Procesul de aerare este simplu. Bulele de aer pot fi generate de curenți naturali de apă prin pompe, aeratoare, rotoare, debitmetre, regulatoare de debit și compresoare. Un compresor generează aer comprimat din atmosferă și îl alimentează la controlerul debitului de masă pentru aerarea controlată a apei.

Echipamente sustenabile

În România, fermele piscicole s-au dezvoltat și au o cerere tot mai mare de pește pentru consum. Încercăm durabil și cu respect pentru resursele naturale să furnizăm hrană pești de cea mai bună calitate și echipamente piscicole fără impact major asupra mediului. Aeratoarele piscicole și hrănitorile pentru bazine au consum mic de energie și nu necesită întreținere. Iar furajele noastre premium de la Skretting Italia nu au ingrediente ascunse, hormoni de creștere, antibiotice sau coloranți artificiali.

Și pentru a conduce fermele piscicole de la distanță și fără multă forță de muncă, este nevoie de cât mai multă automatizare posibilă. Aceasta implică și hrănirea automată.

Când peștii sunt hrăniți, aerarea bazinelor trebuie întreruptă și reluată. Când hrănirea se termină, punctul de referință anterior va reveni automat și starea apei este la fel de stabilă ca înainte.

Între perioadele de hrănire, aerarea îmbunătățește starea apei și a sănătatea peștilor. Aici, ajută ca regulatoarele de flux de masă să fie controlate de la distanță din camera de control de pe uscat.

Diversitate de produse

Furnizăm echipamente de aerare a apei pentru fermele piscicole, iazuri, bălți de pescuit, operatori de parcuri și agrement, precum și pentru pasionații de acvacultură.

Iar pentru procesul final de vânzare a peștelui, punem la dispoziție bazine de transport pește viu. Dar și echipamente pentru procesare la cerere și sisteme recirculante de creștere a păstrăvului sau a sturionului. Clienții noștri vor beneficia de livrări rapide din stoc și de consiliere gratuită pentru montarea acestora, dar și de garanție.