Sari la conținut
Prima pagină » Aerator Aqua-Pilz cu motor submersibil

Aerator Aqua-Pilz cu motor submersibil

Acest aerator Aqua-Pilz cu motor submersibil pentru piscicultură agită întreaga masă a apei prin circulație ei în bazine sau iazuri. Gazele sunt expulzate ca urmare a circulației apei prin aerator. Valurile create perturbă suprafața apei și astfel minimizează creșterea algelor. Unghiul de traiectorie al pulverizării și impactul asupra suprafeței apei îmbunătățesc schimbul de gaze cu atmosfera. Unghiul de expulzare a fost ales astfel încât valurile să se deplaseze spre exterior de la aerator, distribuind apa aerată în tot iazul. Se evită astfel zonele stagnante, sărace în oxigen. Filtrarea și oxigenarea apei sunt fără egal.

Modele de aeratoare

Aeratorul pentru bazine Aqua-Pilz are două modele: unul cu motor de suprafață și cu altul cu motor submersibil. Ambele tipuri sunt aproape identice în ceea ce privește performanța, îmbogățirea cu oxigen și consumul redus de energie. Designul motorului submersibil produce o fântână de apă mai joasă și mai largă, în timp ce fântâna din versiunea cu motor pe suprafață este destul de mare, dar mai îngustă. Doar versiunea de aerator cu motor submersibil este potrivită pentru utilizare în timpul iernii (de exemplu, pentru a reduce formarea de gheață). Ambele tipuri de aeratoare iazuri Aqua-Pilz sunt, desigur, concepute pentru o funcționare continuă.

Aeratoarele pentru bazine sunt livrate gata de utilizare și vin cu cablu și dispozitiv de protecție a motorului. Toate coșurile, armăturile, arborii motorului și șuruburile sunt realizate din materiale rezistente la rugină.
Motorul electric de înaltă performanță al acestui tip de aerator este plasată, cu axul sau lung din oțel inoxidabil, într-o carcasă din polietilenă pe plutitorul de deasupra suprafeței apei.

Din exterior, motorul izolat funcționează silențios și se aude doar murmurul apei stimulate. Coșul grătarului este disponibil într-o varietate de dimensiuni de ochiuri. Deflectorul de apă este proiectat hidrodinamic pentru a preveni pierderile și risipa de energie. Crestăturile integrate în deflector disipează și străpung apa, îmbunătățind oxigenul.

  • aerator piscicol plutitor de suprafață tip „ciupercă”
  • motor submersibil din oțel inoxidabil
  • disponibil în patru mărimi, de la 0.40 la 1.1 kW
  • volum apă recirculat maxim – 300m³/h
  • ideal pentru bazinele cu pești și lacurile din parcuri sau terenurile de golf
Cumpara online